Meer resultaten voor toiletunit huren prijs

toiletunit huren prijs

Toilet of toiletten huren? GSV Verhuur.
om toiletten te huren. Meer over ons. Zo overleven wij de festivals. Afgelopen weekend was er al de recordeditie van Zingt Swingt in onze voormalige thuisbasis Arendonk, en een weekend eerder waren we al present op een geslaagd Gladiolen in Olen.
Toiletverhuur Productcategorieën Liekens.
bouwwerven, festivalweides, stads en dorpskernen, scholen, discotheek of café-omgevingen, caravanterreinen, etc. Bekijk hieronder ons aanbod! Sorteer op populariteit. Op gemiddelde waardering sorteren. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Geen aansluiting nodig.
Verhuur van mobiele toiletten.
Als u ervoor kiest om een toiletwagen te huren, kunt u kiezen uit 2 soorten.: De damescontainer: deze bevat 2 toiletten en is voorzien van een lavabo met warm en koud water, evenals een spiegel. De herencontainer: deze is voorzien van 1 toilet, 3 urinoirs, een lavabo met warm en koud water en een spiegel. Bij kleinere feesten tot 150 personen heeft u wellicht voldoende aan de damestoiletwagen. Voor grotere feesten raden we u echter beide toiletwagens aan, om een optimaal comfort aan uw gasten te kunnen garanderen. Hebt u vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Prijs Luxe toiletten.
Toiletwagen huren? AS heeft de beste prijzen voor WC-wagens.
Voor de verhuur van meerdere modellen en langere periodes kunt u een offerte aanvragen via de contactpagina. Vaak kunt u op die manier extra goedkoop een toiletkar huren. In welke regio zijn jullie actief? AS Toiletwagens is gevestigd in Kapelle op den Bos, in de provincie Vlaams-Brabant. Maar wij verhuren ook toiletcabines in andere Belgische provincies, zoals Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Limburg. Wat moet ik voor de plaatsing voorzien? Elektriciteit en water dient vanaf de levering tot bij het ophalen aanwezig te zijn, zodat alles getest en nagespoeld kan worden wcs en vermaalpomp. Voorzie ook voldoende plaats rondom. De afmetingen van elke toiletunit staan in de technische fiche vermeld.
Bio Box Huren Tijdelijke Toiletvoorziening Huren.
Bekijk alle 0 resultaten. Wat wilt u huren? Grond, Weg Waterbouw. Werken op hoogte. Energie, Lucht Water. Grond, Weg Waterbouw. Werken op hoogte. Energie, Lucht Water. Bio Box bouw. Bio Box bouw. De Bio Box is inzetbaar als tijdelijke toiletvoorziening. Uitermate geschikt voor zowel bouwprojecten als feesten en evenementen. Geen rioolaansluiting nodig. Voorzien van antislipbodem, apart urinoir, kledinghaakje, dubbele closetrolhouder en afsluitbare deur. Inclusief wekelijkse reservoirreiniging, toiletpapier en transport. Extra reiniging mogelijk, prijs op aanvraag.
Dé nummer 1 in België voor Mobiel Sanitair. n.v. TOI TOI DIXI s.a.
TOI Water: Comfort volgens de extraklasse. Het mobiele toilet TOI Water biedt door zijn combinatie van een extra grote wastafel, zeepdispenser, papieren handdoekdispenser en een stabiele voetpomp een echt Premium comfort aan. De nieuwe DIXI Mini WC cabine voor de bouwwerf.
Verhuur Toiletten Toiletwagens NimaRent.
Chemisch toilet voor mindervaliden 12400., Blauw produkt voor hervulling chemisch toilet. The Wave Handwastank Special Events. Urinoir met 3 Urinoirs 5500., Urinoir Pluto met 4 urinoirs. Toiletwagen Vario" 5.70m x 2.50m x H2.95m. Toiletwagen Brillant" 7.30m x 2.50m x H2.95m.
Toiletwagen huren Martens.
Wilt u een toiletwagen huren of heeft u interesse in een van onze andere feestmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon 0032 03 315 80 56 voor de beschikbaarheid en de prijzen van de verschillende materialen. Tenten huren Antwerpen Feesttent huren Feestverhuur Statafels huren Verhuur feestmateriaal.

Contacteer ons

++ gebruikte toiletunit kopen ++
++ toiletunit huren prijs ++
++ toiletunit kopen ++
++ Toiletunit te koop ++
++ mijn pop up restaurant ++
++ mobiele koelunit ++
++ mijn pop up restaurant 2016 ++
++ pop up restaurant den haag ++
++ pop up restaurant eindhoven ++
++ vtm pop up restaurant ++
++ pop up restaurant hortus ++